Строительство

Побудуємо:


{{{Обери розділ:}}}
Будівництво [122]
Облаштування [170]
Ландшафт [229]
Як купити чи продати [87]
Документація [27]
Конструкції будинку [130]
Каналізація будинку [3]
Опалення будинку [37]
Стилі архітектури [13]
Проектування [12]
Ремонт будинку [17]
Планування ділянки [60]
Енергозбереження [55]
Дерево [69]
Будівельні матеріали [92]



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Ми рекомендуємо:

Головна » 2011 » Лютий » 10 » Десерт особливого смаку з жимолості
22:55
Десерт особливого смаку з жимолості



Варення. На 1 кілограм ягід беруть 1,2 кілограма цукру. Підготовлені ягоди заливають гарячим 60-відсотковим цукровим сиропом, приготованим з 2 / 3 необхідного цукру, і вистоюють 6 годин. Потім варення варять у два прийоми з інтервалом 6-8 годин. Решта цукру додають у сухому вигляді під час другої варіння.


Варення. На 1 кілограм ягід беруть 1,2 кілограма цукру. Підготовлені ягоди заливають гарячим 60-відсотковим цукровим сиропом, приготованим з 2 / 3 необхідного цукру, і вистоюють 6 годин. Потім варення варять у два прийоми з інтервалом 6-8 годин. Решта цукру додають у сухому вигляді під час другої варіння.

Сироп. Підготовлені ягоди подрібнюють в емальованому посуді і віджимають сік. Одночасно готують 85-відсотковий цукровий сироп. Сік змішують з гарячим сиропом (1 частина соку на 2 частини сиропу) і ставлять в прохолодне місце на 6-8 годин. Потім знімають пінку з отриманої суміші год розливають її в прогріті пляшки. Зверху бажано влити 2-3 краплі спирту, щільно закрити прокип'яченими поліетиленовими пробками. Зберігати в прохолодному місці.

Жимолость, протерта з цукром. Ягоди ретельно подрібнюють дерев'яним товкачем і змішують у співвідношенні 1:1,5 з цукровим піском. Можна поєднати обидві операції, використовуючи міксер. Потім розкладають продукт у стерильні банки, закривають кришками і зберігають у холодильнику або підвалі.

Сік. Ягоди подрібнюють і пресують. До мезге додають гарячу воду (80 ° С) з розрахунку 0,3-0,5 літра на 1 кілограм мезги, настоюють 30 хвилин, знову пресують. Обидві фракції соку змішують і стерилізують у киплячій воді або застосовують метод гарячого розливу. Мезгу консервують окремо і використовують її як начинку для пирогів.


Категорія: Ландшафт | Переглядів: 404 | Додав: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]