Строительство

Побудуємо:


{{{Обери розділ:}}}
Будівництво [122]
Облаштування [170]
Ландшафт [229]
Як купити чи продати [87]
Документація [27]
Конструкції будинку [130]
Каналізація будинку [3]
Опалення будинку [37]
Стилі архітектури [13]
Проектування [12]
Ремонт будинку [17]
Планування ділянки [60]
Енергозбереження [55]
Дерево [69]
Будівельні матеріали [92]



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Ми рекомендуємо:

Головна » 2011 » Лютий » 10 » Груші на будь-який смак
22:32
Груші на будь-який смак



Мочені груші готують зазвичай з плодів диких форм, але не занадто терпких. Після збору плоди витримують 3-6 днів, потім укладають їх у бочку або емальований бачок, перестилаючи соломою, і заливають розчином. На 10 л розчину беруть 300 г цукру або меду, 150 г житнього борошна, яку попередньо заварюють окропом


Мочені груші готують зазвичай з плодів диких форм, але не занадто терпких. Після збору плоди витримують 3-6 днів, потім укладають їх у бочку або емальований бачок, перестилаючи соломою, і заливають розчином. На 10 л розчину беруть 300 г цукру або меду, 150 г житнього борошна, яку попередньо заварюють окропом, і 100 г солі. Замочені груші витримують при 15-18 ° С протягом 6-8 днів, доливають при необхідності розсіл і переносять в прохолодне приміщення. Груші готові до вживання через 1 -1,5 місяця.

Для сушіння придатні плоди з білою соковитою м'якоттю, цілком визріли, але не перезрілі, без кам'янистих клітин. Дрібні плоди сушать цілими, великі ріжуть на половинки або часточки.

Підготовлені плоди бланшують в киплячій воді 10-15 хвилин, охолоджують, дають стекти воді і сушать при температурі 80-85 ° С, поступово знижуючи її до 50-55 ° С. Сушити можна як очищені, так і неочищені плоди.


Категорія: Ландшафт | Переглядів: 434 | Додав: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]