Строительство

Побудуємо:


{{{Обери розділ:}}}
Будівництво [122]
Облаштування [170]
Ландшафт [229]
Як купити чи продати [87]
Документація [27]
Конструкції будинку [130]
Каналізація будинку [3]
Опалення будинку [37]
Стилі архітектури [13]
Проектування [12]
Ремонт будинку [17]
Планування ділянки [60]
Енергозбереження [55]
Дерево [69]
Будівельні матеріали [92]



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Ми рекомендуємо:

Головна » 2011 » Лютий » 10 » Лимонник китайський в банку
22:27
Лимонник китайський в банку



Компот. Вимиті ягоди укладають в банки, заливають гарячим 60-відсотковим цукровим сиропом. При бажанні концентрацію сиропу можна зменшити. Наповнені банки прикривають кришками


Компот. Вимиті ягоди укладають в банки, заливають гарячим 60-відсотковим цукровим сиропом. При бажанні концентрацію сиропу можна зменшити. Наповнені банки прикривають кришками, ставлять у підігріту до 50 градусів воду, доводять її до кипіння і стерилізують пів-літрові банки 10 хвилин, літрові - 15. хвилин. Після закінчення стерилізації банки швидко укупоривают, перевертають догори дном, накривають серветкою і залишають до охолодження.

Сік. Плоди лимонника мають крупне насіння, тому вихід соку не дуже великий - близько 50 відсотків. Збирають зрілі плоди, миють, подрібнюють в емальованому посуді дерев'яним товкачем, швидко віджимають сік і відразу консервують. Спочатку сік трохи підігрівають в емальованому посуді, потім розливають в підігріті банки і пляшки, ставлять у підігріту до 50 градусів воду, доводять температуру до 85-90 градусів, консервують при цій температурі 15 хвилин, негайно їх укупоривают і, прикривши серветкою, залишають до охолодження . Вживають сік, як і інші продукти з лимонника, по 1 чайній ложці на склянку чаю або кип'яченої води.

Лимонник з цукром. Ягоди миють, дають стекти воді, подрібнюють в емальованому посуді, додають цукровий пісок (1:1,5), ретельно перемішують, нагрівають суміш на слабкому вогні до повного розчинення цукру, швидко розкладають у банки, закупорюють і зберігають у прохолодному місці.


Категорія: Ландшафт | Переглядів: 379 | Додав: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]