Строительство

Побудуємо:


{{{Обери розділ:}}}
Будівництво [122]
Облаштування [170]
Ландшафт [229]
Як купити чи продати [87]
Документація [27]
Конструкції будинку [130]
Каналізація будинку [3]
Опалення будинку [37]
Стилі архітектури [13]
Проектування [12]
Ремонт будинку [17]
Планування ділянки [60]
Енергозбереження [55]
Дерево [69]
Будівельні матеріали [92]



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Ми рекомендуємо:

Головна » 2011 » Лютий » 10 » Прибирання
22:54
Прибирання



Якщо на плодах з'явилися характерні для сорту смак, аромат, забарвлення, консистенція м'якоті, насіння потемніли, хвостик став легкоотделяться від плодушки, значить прийшла довгоочікувана пора, можнопрініматься за справу, та й то не поспішаючи, прибирати все, що виросло, підряд.


Якщо на плодах з'явилися характерні для сорту смак, аромат, забарвлення, консистенція м'якоті, насіння потемніли, хвостик став легкоотделяться від плодушки, значить прийшла довгоочікувана пора, можнопрініматься за справу, та й то не поспішаючи, прибирати все, що виросло, підряд. В умовах аматорського садівництва плоди краще знімати внесколько прийомів. Пепін шафранний прибирають при блідо-рожевою окраскеплодов, Уелс - коли яблука почнуть біліти. Яблука зимових сортів нужноубрать до настання споживчої стиглості, адже їм належить ещеотлежіваться не один місяць, перш ніж потрапити на обідній стол.Летніе й осінні яблука можуть бути на дереві до тих пір, поки не начнутопадать здорові плоди. Груші більшості сортів знімають з дерева длядлітельного зберігання твердими - на початку висветленія шкірки і появленіяна ній легкою жовтизни. Плоди для їжі краще витримати на дереві, чтобивизрелі, налилися сповна соком, вигрелісь на полуденному сонечку, сталісахарістее, соковитіше.

Щоб чорна смородина набрала большеСахаров, не поспішайте з прибиранням, її ягоди можна тримати на кущах дотех пір, поки не з'являться перші ознаки осипання.


Категорія: Ландшафт | Переглядів: 338 | Додав: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]