Строительство

Побудуємо:


{{{Обери розділ:}}}
Будівництво [122]
Облаштування [170]
Ландшафт [229]
Як купити чи продати [87]
Документація [27]
Конструкції будинку [130]
Каналізація будинку [3]
Опалення будинку [37]
Стилі архітектури [13]
Проектування [12]
Ремонт будинку [17]
Планування ділянки [60]
Енергозбереження [55]
Дерево [69]
Будівельні матеріали [92]



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Ми рекомендуємо:

Головна » 2011 » Лютий » 10 » Туки впливають на якість плодів
22:14
Туки впливають на якість плодів



Кожен власник присадибного господарства або колективного саду нині знає: мінеральні добрива, внесені в грунт у надлишку, завдають непоправної шкоди якості врожаю - в ньому накопичується надмірний вміст нітратів. Проте мало хто знає, що використання мінеральних туків за принципом:


Кожен власник присадибного господарства або колективного саду нині знає: мінеральні добрива, внесені в грунт у надлишку, завдають непоправної шкоди якості врожаю - в ньому накопичується надмірний вміст нітратів. Проте мало хто знає, що використання мінеральних туків за принципом: кашу маслом не. зіпсуєш, дуже псує не тільки смак, поживну цінність, але і лежкість плодів. При збільшенні дози азотних добрив сверхрекомендованних норм зменшується щільність плодів, погіршується забарвлення, транспортабельність, стійкість до захворювань. Калійні добрива, навпаки, позитивно впливають на забарвлення і щільність.

Під впливом надлишкового мінерального живлення змінюється часто і смак. При надлишку фосфору плоди стають грубими. Недостатнє вміст кальцію призводить до захворювання яблук гіркою ямчатость, стекловидностью, потемнінням м'якоті та сердечка. Ефективним засобом проти такого роду захворювань є обприскування дерев незадовго до збирання 0,3-0,5 процентним розчином хлористого кальцію. Щоб знизити гниття плодів, на кожні 100 літрів розчину потрібно додати 30 грамів Беном.


Категорія: Ландшафт | Переглядів: 365 | Додав: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]