Строительство

Побудуємо:


{{{Обери розділ:}}}
Будівництво [122]
Облаштування [170]
Ландшафт [229]
Як купити чи продати [87]
Документація [27]
Конструкції будинку [130]
Каналізація будинку [3]
Опалення будинку [37]
Стилі архітектури [13]
Проектування [12]
Ремонт будинку [17]
Планування ділянки [60]
Енергозбереження [55]
Дерево [69]
Будівельні матеріали [92]



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Ми рекомендуємо:

Головна » 2011 » Лютий » 10 » Зимові припаси з актинідії
22:41
Зимові припаси з актинідії



Сік. Дозрілі ягоди дуже соковиті. Їх миють, подрібнюють, пресують. Після віджимання сік швидко нагрівають в емальованому посуді до 80-85 ° С, гарячим розливають в ретельно вимиті і прогріті банки, закупорюють, накривають серветкою і залишають до охолодження.


Сік. Дозрілі ягоди дуже соковиті. Їх миють, подрібнюють, пресують. Після віджимання сік швидко нагрівають в емальованому посуді до 80-85 ° С, гарячим розливають в ретельно вимиті і прогріті банки, закупорюють, накривають серветкою і залишають до охолодження.

Компот. Ягоди перебирають, миють, укладають щільно в банки, заливають гарячим 25-30-процентним цукровим сиропом, ставлять у підігріту до 50 градусів воду, доводять до кипіння і стерилізують з моменту закипання води пів-літрові банки 10 хвилин, літрові - 15 хвилин.

Актинідія з цукром. Ретельно вимиті і пересипані цукровим піском ягоди (у співвідношенні 1:1) можна зберігати в холодильнику при 0 градусів. Для тривалого зберігання банки з ягодами, пересипають цукром, ставлять у холодну воду, нагрівають на невеликому вогні і пастеризують при 85-90 градусів протягом 10 -15 хвилин.


Категорія: Ландшафт | Переглядів: 393 | Додав: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]