Строительство
Побудуємо: | |||||||||||||||
{{{Обери розділ:}}}
|
Статистика |
Форма входу |
Ми рекомендуємо: |
Головна » 2011 Лютий 14 » Камін у Вашому домі
19:41 Камін у Вашому домі | ||
Топка каміна - ні що інше, як його "серце". І це диктує суворі вимоги до створення топки печі або каміна для гарантовано довговічною і надійної роботи всього нагрівального пристрою з урахуванням комфортабельності та естетики. Камінні топки існують різноманітних видів відповідно до всілякими параметрами і допоміжними опціями. Перед тим, як придбати камінну топку і виконати складання і монтаж камінної топки, ми рекомендуємо познайомитися з корисними вихідними даними про наявну продукції на ринку топок для камінів та печей. Будь-яка конструкція камінної топки володіє своїми характерними особливостями і перевагами. Ніщо не зможе замінити відкриту топку каміна для романтичних мрійників, що живлять слабкість оглядати живий танець полум'я. Прагматичні люди зупинять вибір на закритій топці. У разі якщо вибір належить зробити обережному романтику, то він напевно віддасть перевагу топку-гільйотину. А якщо вже настав час піднімати з руїн старий камін, то немає нічого достойніше, ніж високотехнологічна топка інсет. Продукція ринку звичайних товарів з часом незмінно підлягає утилізації. А ось продукція ринку мистецтв з роками виявляється тільки дорожче і цінніше. Причому епоха не встановлює рішуче ніяких обмежень. Прямо пропорційна залежність: чим старше вік, тим дорожче. Самими найкращими з усіх опалювальних засобів вважаються печі. Це пов'язане з тим, що вони утворюють прийнятні пропорції повітрообміну, які найкращим чином позначаються на сприйнятті такого повітря організмом. Це властивість печі називається «здорове тепло». Багато експертів-екологи віддають перевагу саме печі, рекомендуючи при виборі опалювальної системи. Адже для того, щоб нагріти приміщення, печі буде потрібно більше часу, ніж каміну, але, в той же час, піч довше зберігає тепло. Побутові печі діляться на чотири категорії: варильні (зокрема, кухонні вогнища, які пристосовані лише для приготування їжі); опалювальні (призначаються тільки для підігріву приміщень); опалювально-варильні (російські печі, кухонні вогнища, «шведки» всіляких варіантів): печі специфічного призначення (банні печі-кам'янки, печі для сушіння білизни та одягу, для опалення оранжерей, гаражів і т.д.). Барбекю може організовувати температурний вплив тільки знизу, внаслідок цього буває будь-якої форми. В даний час виробляють переносні і стаціонарні барбекю. Ще з давно минулих часів люди відчували потребу в теплі і світлі. Але розжитися вогнем у той час було зовсім не так легко, як сьогодні, а щоб підтримувати його тривалий час, і зовсім доводилося витрачати багато сил і часу. | ||
|
Всього коментарів: 0 | |