Строительство

Побудуємо:


{{{Обери розділ:}}}
Будівництво [122]
Облаштування [170]
Ландшафт [229]
Як купити чи продати [87]
Документація [27]
Конструкції будинку [130]
Каналізація будинку [3]
Опалення будинку [37]
Стилі архітектури [13]
Проектування [12]
Ремонт будинку [17]
Планування ділянки [60]
Енергозбереження [55]
Дерево [69]
Будівельні матеріали [92]



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Ми рекомендуємо:

Головна » Ландшафт



Для компоту використовують сорти вишні, що мають великі плоди з дрібною, легко відділяється кісточкою і темнофарбовані соком. Відсортовані плоди вишні миють і щільно укладають в банки, злегка струшуючи їх. Для заливки готують 60-відсотковий сироп, але концентрацію його можна і зменшити.
Категория: Ландшафт | Просмотров: 468 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)



Чи володіє вишневий лист антисептичними властивостями? Навряд чи хтось особливо замислюється над цим питанням у наш час. Попередники ж наші знали точно: вишневий лист - відмінний консервант, здатний на тривалий час уберегти плоди і ягоди від псування.
Категория: Ландшафт | Просмотров: 422 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)



У промисловому садівництві давно стало правилом: зірвані фрукти ретельно сортують, перш ніж закласти на зимове зберігання. І роблять це не тільки для того, щоб додати продукції товарний вигляд. Калібрування плодів за розміром - необхідна умова продовження терміну їх життя і краси. І ось чому.
Категория: Ландшафт | Просмотров: 449 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)



Дослідженнями молдавських вчених встановлено, що щорічно при зберіганні втрачається до 30 відсотків зібраного врожаю. В особистих присадибних господарствах цей показник нижчий у півтора рази, проте, можна значно зменшити відхід фруктів, якщо застосувати, хоча і трудомісткий, але дуже ефективний спосіб підвищення стійкості плодів проти ураження грибковими хворобами.
Категория: Ландшафт | Просмотров: 385 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)



Плоди барбарису містять велику кількість органічних кислот - до 6 відсотків, 4-7 відсотків цукру, а також пектинові речовини, поліфеноли, що володіють Р-активною дією, алкалоїди, через наявність яких барбарис цінується в медицині. Використовують барбарис для приготування соків, желе, сиропів, варення, компотів, приправ до м'ясних страв,
Категория: Ландшафт | Просмотров: 444 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)



Для зменшення гіркоти плодів горобини звичайної вимиті плоди занурюють на 3-5 хвилин у киплячий розчин кухонної солі (на 1 л води 25-30 г солі), потім промивають їх у холодній проточній воді.
Категория: Ландшафт | Просмотров: 482 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 38 39 »