Строительство
Побудуємо: | |||||||||||||||
{{{Обери розділ:}}}
|
Статистика |
Форма входу |
Ми рекомендуємо: |
Головна » 2011 Лютий 10 » Десерт особливого смаку з жимолості
22:55 Десерт особливого смаку з жимолості | ||
Варення. На 1 кілограм ягід беруть 1,2 кілограма цукру. Підготовлені ягоди заливають гарячим 60-відсотковим цукровим сиропом, приготованим з 2 / 3 необхідного цукру, і вистоюють 6 годин. Потім варення варять у два прийоми з інтервалом 6-8 годин. Решта цукру додають у сухому вигляді під час другої варіння. Сироп. Підготовлені ягоди подрібнюють в емальованому посуді і віджимають сік. Одночасно готують 85-відсотковий цукровий сироп. Сік змішують з гарячим сиропом (1 частина соку на 2 частини сиропу) і ставлять в прохолодне місце на 6-8 годин. Потім знімають пінку з отриманої суміші год розливають її в прогріті пляшки. Зверху бажано влити 2-3 краплі спирту, щільно закрити прокип'яченими поліетиленовими пробками. Зберігати в прохолодному місці. Жимолость, протерта з цукром. Ягоди ретельно подрібнюють дерев'яним товкачем і змішують у співвідношенні 1:1,5 з цукровим піском. Можна поєднати обидві операції, використовуючи міксер. Потім розкладають продукт у стерильні банки, закривають кришками і зберігають у холодильнику або підвалі. Сік. Ягоди подрібнюють і пресують. До мезге додають гарячу воду (80 ° С) з розрахунку 0,3-0,5 літра на 1 кілограм мезги, настоюють 30 хвилин, знову пресують. Обидві фракції соку змішують і стерилізують у киплячій воді або застосовують метод гарячого розливу. Мезгу консервують окремо і використовують її як начинку для пирогів. | ||
|
Всього коментарів: 0 | |