Строительство
Побудуємо: | |||||||||||||||
{{{Обери розділ:}}}
|
Статистика |
Форма входу |
Ми рекомендуємо: |
Головна » 2011 Лютий 10 » Груші на будь-який смак
22:32 Груші на будь-який смак | ||
Мочені груші готують зазвичай з плодів диких форм, але не занадто терпких. Після збору плоди витримують 3-6 днів, потім укладають їх у бочку або емальований бачок, перестилаючи соломою, і заливають розчином. На 10 л розчину беруть 300 г цукру або меду, 150 г житнього борошна, яку попередньо заварюють окропом, і 100 г солі. Замочені груші витримують при 15-18 ° С протягом 6-8 днів, доливають при необхідності розсіл і переносять в прохолодне приміщення. Груші готові до вживання через 1 -1,5 місяця. Для сушіння придатні плоди з білою соковитою м'якоттю, цілком визріли, але не перезрілі, без кам'янистих клітин. Дрібні плоди сушать цілими, великі ріжуть на половинки або часточки. Підготовлені плоди бланшують в киплячій воді 10-15 хвилин, охолоджують, дають стекти воді і сушать при температурі 80-85 ° С, поступово знижуючи її до 50-55 ° С. Сушити можна як очищені, так і неочищені плоди. | ||
|
Всього коментарів: 0 | |