Строительство
Побудуємо: | |||||||||||||||
{{{Обери розділ:}}}
|
Статистика |
Форма входу |
Ми рекомендуємо: |
Головна » 2011 Лютий 10 » Зимові припаси з актинідії
22:41 Зимові припаси з актинідії | ||
Сік. Дозрілі ягоди дуже соковиті. Їх миють, подрібнюють, пресують. Після віджимання сік швидко нагрівають в емальованому посуді до 80-85 ° С, гарячим розливають в ретельно вимиті і прогріті банки, закупорюють, накривають серветкою і залишають до охолодження. Компот. Ягоди перебирають, миють, укладають щільно в банки, заливають гарячим 25-30-процентним цукровим сиропом, ставлять у підігріту до 50 градусів воду, доводять до кипіння і стерилізують з моменту закипання води пів-літрові банки 10 хвилин, літрові - 15 хвилин. Актинідія з цукром. Ретельно вимиті і пересипані цукровим піском ягоди (у співвідношенні 1:1) можна зберігати в холодильнику при 0 градусів. Для тривалого зберігання банки з ягодами, пересипають цукром, ставлять у холодну воду, нагрівають на невеликому вогні і пастеризують при 85-90 градусів протягом 10 -15 хвилин. | ||
|
Всього коментарів: 0 | |