Строительство

Побудуємо:


{{{Обери розділ:}}}
Будівництво [122]
Облаштування [170]
Ландшафт [229]
Як купити чи продати [87]
Документація [27]
Конструкції будинку [130]
Каналізація будинку [3]
Опалення будинку [37]
Стилі архітектури [13]
Проектування [12]
Ремонт будинку [17]
Планування ділянки [60]
Енергозбереження [55]
Дерево [69]
Будівельні матеріали [92]



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Ми рекомендуємо:

Головна » Ландшафт



Чи спостерігали ви коли-небудь, як упаковуються фрукти, що надходять для продажу до нас з-за кордону? Природно, бачили: кожен плід старанно закутаний у папір. Для чого ж. роблять це? На таке питання найчастіше чується відповідь: щоб затримати розвиток хвороб, надати своїй продукції
Категория: Ландшафт | Просмотров: 513 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)



Травень вже наближався до фінішу, радуючи незвичайно рано дозрілої черешнею, заалевшей вишнею. І як незвично було бачити поряд із щойно зірваними з дерева літніми плодами, такою ж свіжості торішні яблука, які відливали рум'янцем, глянцем пружною шкірки. Не вірилося, що час так пощадив, не зостаріло плоди. Збереглися і смак, і колір, і аромат. А виступала в ролі консерванта фруктів земля.
Категория: Ландшафт | Просмотров: 430 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)



Хороша аерація, відсутність вогкості - одне з головних умов високоякісного зберігання фруктів, при якому вони не втрачають живильних речовин, не ушкоджуються хворобами.
Категория: Ландшафт | Просмотров: 391 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)



Як зберегти фрукти, щоб не втратили вони своєї цінності для людини? У недалекому минулому це питання нікого не мучив, бо і селянин, і городянин, що мав присадибна ділянка, добре знав: найкращий метод берегти вітаміни - сушіння, і тільки з появою кришок ми захопилися консервацією настільки, що забули цей стародавній спосіб заготівлі плодів про запас.
Категория: Ландшафт | Просмотров: 619 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)



Варення. Підготовлені плоди бланшують при 80 ° С протягом 5 хвилин, поміщають у тазик, заливають гарячим 40-відсотковим сиропом у співвідношенні 1:1 і залишають на 8 годин. Потім варять варення в два прийоми
Категория: Ландшафт | Просмотров: 486 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)



Аронию вирощують, як плодова, лікарська і декоративна рослина. Сік і плоди аронії застосовують у початковій стадії гіпертонічної хвороби, але вони протипоказані при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки.
Категория: Ландшафт | Просмотров: 677 | Добавил: FreeDOM | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 38 39 »